Som pensionär kan det vara viktigt att använda tiden till det som känns viktigast. Går för mycket till hushållsarbete och andra plikter? Genom att välja att ta hjälp kan du ändra på det!

När du är pensionär har du kanske mer tid än någonsin förut, men tiden har också blivit mer värdefull. Se därför till att lägga den på de saker du tycker om och som känns viktiga för dig!

Den hjälp du behöver

Kanske har du inga hälsoproblem som gör att du behöver hjälp med städning eller annat hushållsarbete, men du behöver ändå inte välja att göra det själv. Efter ett långt liv med arbete kan du äntligen ha en chans att använda tiden precis som du vill. Ett sätt att göra det möjligt är att låta https://www.deluxia.se/hemstadning/ stå för städningen. På det sättet får du mer tid över till din hobby, din familj, eller vad du tycker är viktigt att lägga tiden på. Är du orolig för att städbolaget du hittat inte ska vara seriöst? Det går ganska lätt att kolla upp till exempel om de är anslutna till facket.

Du får välja avlastning

”Det finns många överklassungdomar som inte kan städa eller laga mat.” säger Richard Westerlund.

Så ser bilden av de som väljer att använda hushållsnära tjänster ofta ut. Men det finns inget som säger att det är så det måste vara. Du får ta hjälp bara för att du vill slippa städa själv. Allt fler väljer att göra så, inte bara bortskämda ungdomar, sen RUT-avdraget kom har allt fler valt att använda den här sortens tjänster. Det finns inga skäl att låta bli att bli en av dem.